Slotvrouwe – Heemskerk

Slotvrouwe Heemskerk
slotvrouwe heemskerk

Appartementen

Nieuwbouwappartementen in Heemskerk

Aan de Tolweg in Heemskerk worden appartementen gebouwd van verschillende afmetingen: project Slotvrouwe. De 3 woontorens bieden samen plaats aan 21 koop- en 201 huurappartementen. De torens zijn allemaal even groot staan midden in het groen van hun eigen park. Smalle en hoge gevelopeningen benadrukken de hoogte van de gebouwen. Tegelijkertijd zorgen de rijke en speels gemetselde gevels voor een warm uiterlijk. Project Slotvrouwe is een ontwikkeling van ERA Contour en Woonopmaat.
Van Muijen Betonbouw is verantwoordelijk voor het plaatsen van de prefab trappen en balkons. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het tunnelproces.

Zicht op het park en de kasteeltuinen

De woontorens staan in een groen landschap. Qua positie liggen ze nagenoeg op één lijn met de voorgevels van de omliggende gebouwen. Dat zorgt ervoor dat de bewoners aan de Debora Bakelaan vrij uitzicht hebben op het nieuwe park en de kasteeltuinen. Ook bewoners van de nieuwe woontorens kunnen daarvan genieten. Vanaf de entree heeft iedere woontoren zicht op het historische Slot Assumburg en de prachtige kasteeltuinen.

Gebouwen zijn volledig aardgasvrij

De Slotvrouwe is klaar voor de toekomst. Alle appartementen zijn energiezuinig, goed geïsoleerd, aardgasvrij en voorzien van warmtepompen voor de verwarming.

Werkzaamheden Van Muijen Betonbouw

Van Muijen betonbouw voert de complete tunnelgietbouw uit. De tunnelgietbouw start op de 1e verdieping en hierin wordt per laag meegenomen:

  • 4 tunnelstortdagen met 3 tunnels
  • Prefab stabiliteitswanden
  • Prefab lift- en trappenhuiswanden
  • Bekisten storten en storten van 2 traditionele vloervakken per verdieping voor de constructieve koppeling van prefabwanden met vloeren.
  • Prefab balkons met isokorven meestorten met tunnels
  • Prefab balkons met Idocks naderhand aanstorten op de vloeren
  • Prefab gevelelementen