Nieuws

Misja Bakker (Van Muijen Betonbouw BV) en Peter Kraaijeveld (Hendriks groep B.V.) bevestigen de overname.

Peter Kraaijeveld (Hendriks groep B.V.) en Misja Bakker (Van Muijen Betonbouw BV) bevestigen de overname.

Van Muijen Betonbouw start 2023 voortvarend met de overname van Hendriks Ruwbouw

Veenendaal – Van Muijen Betonbouw bouwt verder in 2023 met de overname van Hendriks Ruwbouw uit Veenendaal. Met het zetten van de handtekeningen onder het koopcontract, door de heren Peter Kraaijeveld (algemeen directeur Hendriks groep B.V.), Misja Bakker (DGA Van Muijen Betonbouw B.V.) en Sam Korrel (mede-eigenaar Van Muijen Betonbouw B.V.), is de acquisitie per 1 januari 2023 een feit. Met deze overname zal het bedrijf de omzet zien groeien naar € 45-50 miljoen en wordt daarmee direct de trotse koploper in de betonbouw. Misja Bakker: “Meerdere overnames in Nederland sluit ons bedrijf niet uit.”

Van Muijen Betonbouw produceert en levert complete ruwbouw voor woningbouw en utiliteitsbouw en heeft ruim 35 jaar ervaring in de bouw. Momenteel gevestigd in Obdam en Wageningen. Begin februari 2023 verruilen zij het pand in Obdam voor een nieuw kantoorpand in Heerhugowaard.

Op deze manier heeft Van Muijen Betonbouw, in het nieuwe jaar, de mogelijkheid om projecten nog beter aan te sturen vanuit de 2 vestigingen en kunnen medewerkers in hun eigen regio blijven werken. Een efficiënte manier van bouwen, want betonwerkzaamheden in woning- en utiliteitsbouw vraagt om een goede communicatie en logistiek.

Voor de klanten van Hendriks Ruwbouw verandert er weinig. De lopende projecten in 2023 gaat Van Muijen Betonbouw oppakken met de huidige medewerkers. Met de kennis van beide bedrijven, worden deze projecten verder gebouwd en zal de passie voor beton alleen maar toenemen.