Nieuws

opening nieuw kantoorpand van muijen betonbouw in heerhugowaard
Officiële opening van ons nieuwe kantoorpand door Burgemeester Poorter van de gemeente Dijk en Waard, Directeur Misja Bakker en zoon Chris.

Feestelijke opening nieuw kantoor

Juni 2023 | Heerhugowaard – Een nieuw kantoorpand voor Van Muijen Betonbouw.

Bouwen met beton; een eigen kantoorpand boordevol betonnen elementen!
Zaterdag 24 juni jl. is het nieuwe kantoorpand aan de Overtoom in Heerhugowaard officieel geopend door Burgemeester Poorter van de gemeente Dijk en Waard, Directeur Misja Bakker en zoon Chris. Dit is gevierd met een grote, feestelijke opening.
Eind 2021 is er een start gemaakt aan het nieuwe kantoor als uitbreiding van het MBA bedrijfspand in Heerhugowaard. Vanaf 2 februari jl. is ons kantoor in gebruik, waarmee Obdam officieel verruilt is voor Heerhugowaard. Het kantorenpand van ca. 500 m² blinkt uit in transparantie. Niet alleen de vele ramen, maar ook de glazen wanden en deuren dragen bij aan het gevoel van openheid. Daarnaast heeft Van Muijen Betonbouw het klimaat hoog in het vaandel staan, daarom is het pand voorzien van zonnepanelen.
Het pand staat op betonnen kolommen, waardoor er een zwevend effect ontstaat. Ruwbouw is het sleutelwoord, uiteraard is de entree ook van beton gemaakt. Kortom, passie voor beton!

Misja Bakker (Van Muijen Betonbouw BV) en Peter Kraaijeveld (Hendriks groep B.V.) bevestigen de overname.
Peter Kraaijeveld (Hendriks groep B.V.) en Misja Bakker (Van Muijen Betonbouw BV) bevestigen de overname.

Van Muijen Betonbouw start 2023 voortvarend met de overname van Hendriks Ruwbouw

 

Veenendaal – Van Muijen Betonbouw bouwt verder in 2023 met de overname van Hendriks Ruwbouw uit Veenendaal. Met het zetten van de handtekeningen onder het koopcontract, door de heren Peter Kraaijeveld (algemeen directeur Hendriks groep B.V.), Misja Bakker (DGA Van Muijen Betonbouw B.V.) en Sam Korrel (mede-eigenaar Van Muijen Betonbouw B.V.), is de acquisitie per 1 januari 2023 een feit. Met deze overname zal het bedrijf de omzet zien groeien naar € 45-50 miljoen en wordt daarmee direct de trotse koploper in de betonbouw. Misja Bakker: “Meerdere overnames in Nederland sluit ons bedrijf niet uit.”

Van Muijen Betonbouw produceert en levert complete ruwbouw voor woningbouw en utiliteitsbouw en heeft ruim 35 jaar ervaring in de bouw. Momenteel gevestigd in Obdam en Wageningen. Begin februari 2023 verruilen zij het pand in Obdam voor een nieuw kantoorpand in Heerhugowaard.

Op deze manier heeft Van Muijen Betonbouw, in het nieuwe jaar, de mogelijkheid om projecten nog beter aan te sturen vanuit de 2 vestigingen en kunnen medewerkers in hun eigen regio blijven werken. Een efficiënte manier van bouwen, want betonwerkzaamheden in woning- en utiliteitsbouw vraagt om een goede communicatie en logistiek.

Voor de klanten van Hendriks Ruwbouw verandert er weinig. De lopende projecten in 2023 gaat Van Muijen Betonbouw oppakken met de huidige medewerkers. Met de kennis van beide bedrijven, worden deze projecten verder gebouwd en zal de passie voor beton alleen maar toenemen.