Diensten

Van Muijen Betonbouw denkt in een vroegtijdig stadium mee met welk systeem er het best gebouwd kan worden. Denk hierbij aan factoren als de kosten en benodigde tijd voor de bouw. Ook kunnen wij de gehele (werk)voorbereiding en uitvoering uit handen nemen van onze opdrachtgever.

GEVELSLUITING

Efficiency loont. Door te kiezen voor een eenmalige en gecombineerde inzet van de kraan tijdens de ruwbouw, bespaart u op uitgaven en tijd. De moeite waard om te onderzoeken of dit voor uw project een goede optie is.

DIRECT KOSTEN- EN TIJDBESPARING

Door deze snelle manier van gevelsluiting valt er veel tijd te winnen binnen uw project aangezien de ruwe afbouw veel sneller van start kan gaan. Van Muijen Betonbouw ondersteunt en adviseert u tijdens de (werk)voorbereiding en de uitvoerende fase. 

EXPERTISE

Wij weten alles over beton en wat je ermee kunt doen. Van Muijen Betonbouw bouwt betonnen ruwbouw woningen (casco), bedrijfspanden en andere gebouwen van beton.
JM TOTAALAFDICHTINGEN B.V.

LEAN BOUWEN AAN BETONREPARATIE EN MEER

JM Totaalafdichtingen B.V. hecht veel waarde aan ‘lean bouwen’. Samen met onze partners bieden we snelle en efficiënte oplossingen in betonreparatie, waterdicht of luchtdicht bouwen. Voorbeelden zijn rubbercoating en betoninjecties. Altijd met oog voor uw budget.
Wij werken een vast team van specialisten, op basis van diepgaande expertise en uitgebreide ervaring. Vanaf de aanname van uw project tot aan de oplevering, met duidelijke informatie over de voortgang en planning. Geen zorgen dankzij lean bouwen.

BETONHERSTEL

Onze ervaren specialisten hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in betonafwerking en betonreparatie. Voorkom verdere beschadiging van het beton van vloeren, gevels, balkons, muren of galerijen. Kies voor vakkundig herstel van beton, waarna u er weer veilig en betrouwbaar gebruik van kunt maken.
Ons werkgebied is groter dan alleen Nederland. Op aanvraag leveren wij ook betonreparaties en betonafwerkingen in het buitenland.

logo jm totaalafdichtingen

Diensten

VAN MUIJEN BETONBOUW PROJECTEN

Van Muijen Betonbouw beschikt over een enorme schat aan ervaring en heeft aan een groot aantal projecten meegewerkt.