Oogcentrum - Heerhugowaard

oogcentrum heerhugowaard

Bedrijf

Het oogcentrum bestaat uit twee bouwlagen bovenop een open parkeergarage met straatwerk dat op maaiveld ligt. Het maaiveld loopt rondom het Oogcentrum op naar de eerste verdieping.

De entree van het gebouw zit op maaiveld. Bij binnenkomst betreedt men een open ruimte die van de begane grond tot het dak loopt met een glazen pui als gevel. Op de eerste verdieping zitten de spreekkamers en de kantine. Op de tweede verdieping zitten kantoorruimtes, techniekruimte, behandelkamers en twee ok’s. In het hart van het gebouw zit een binnentuin (buitenruimte).

Van Muijen is verantwoordelijk voor de fundering, twee bouwlagen waarbij er gebruikt gemaakt wordt van breedplaat vloeren en in ‘t werk gestorte vloeren en wanden. Tevens zal Van Muijen de prefab trappen stellen.

Scroll Up