Houthavens 3D - Amsterdam

houthavens
Houthavens Amsterdam

Appartementen

In navolging van Houthavens 4AB start Van Muijen Betonbouw in het 2e kwartaal van 2018 aan de bouw van 100 appartementen inclusief een ondergrondse parkeergarage.

Bij Houthavens 3D worden er circa 100 hoogwaardige en energie neutrale appartementen gerealiseerd, voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Het appartementengebouw draagt het thema ‘Amsterdamse School’. Het gesloten bouwblok wordt Van Aken Architecten uit Eindhoven. De oplevering van het bouwproject staat gepland medio 2019.

De Houthaven is dé nieuwbouwlocatie in een uniek stukje Amsterdam. Gelegen aan het IJ op een autoluw, groen en duurzaam eiland met smalle straatjes, wonen de toekomstige bewoners straks met alle voorzieningen bij de hand. Een weergaloze woonplek voor eigentijdse stedelingen die vol in het leven staan. Zo de stad in of de ring op en cultuur altijd dichtbij!

Over een paar jaar is de Houthaven van nu niet meer terug te herkennen. De verkeerstunnel onder het prachtige park en de typisch Amsterdamse grachten toveren deze historische locatie om tot een unieke woon-, werk-, en leef locatie. Een stukje stad waar de Amsterdammer en de gemeente trots op mogen zijn.