Holland Park Blok 6 en 7, Toren 3 en 4 - Amsterdam

Wonen

Holland Park Fase III is een ontwikkeling van Snippe Projecten en bestaat uit 358 vrijesector huurappartementen met berging, 217 overdekte parkeerplaatsen, een fietsenstalling en 54 m² galleryruimte.

“Naast heel veel kopers is er ook veel belangstelling voor een vrijesectorhuurwoning in Holland Park”, stelt André Snippe namens Holland Park. De 358 vrijesector huur-appartementen bevinden zich in 4 appartementengebouwen, te weten Toren 3, Blok 6, Toren 4 en Blok 7. Eind oktober is gestart met de bouw van Toren 3 en Blok 6.

Toren 3, een ontwerp van Cruz y Ortiz Arquitectos, heeft 15 lagen waarvan 13 woonlagen met 37 woningen. Op de begane grond komt een passage en een gallery; de bergingen bevinden zich op de eerste verdieping. Blok 6 is ontworpen door bureau PPHP van Sjoerd Soeters en bestaat uit 2 delen van 9 woonlagen die samen een carré vormen met 164 woningen. Onder de gemeenschappelijke binnentuin bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen.

Toren 4 heeft 15 lagen waarvan 14 woonlagen met 39 woningen. Op de begane grond bevinden zich de bergingen Het ontwerp is van MOPET. Blok 7, eveneens een ontwerp van PPHP, bevat 118 woningen en bestaat uit 2 delen van 6 en 7 woonlagen die samen een U vormen. Onder de gemeenschappelijke binnentuin bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen. De bouw van Toren 4 en Blok 7 start in december 2016.