Holland Park Blok 3 en Toren 2 - Amsterdam

Holland Park Blok 3 en Toren 2 Amsterdam - projecten

Wonen

Holland Park wordt een duurzame wijk op menselijke schaal. Het ontwerp is een totaalconcept met diverse keuzes en mogelijkheden. Holland Park wordt gebouwd naar voorbeeld van Java Eiland en Sluseholmen in Kopenhagen. Dit zijn beide succesvolle en geslaagde woonconcepten.

Van Muijen Betonbouw bouwt na Blok 1 en 2, en Toren 1, ook weer mee aan Toren 2 en Blok 3.

Toren 2, de tweede luxe designtoren in Holland Park welke is ontworpen door architect Dik Smeding, is zuid georiënteerd en heeft een schitterend uitzicht over heel Holland Park. Zelfs de Amsterdam Arena en de Rembrandttoren kun je vanuit hier zien. Toren 2 bestaat uit: 28 luxe appartementen, welke zijn verdeeld over 11 verdiepingen. De appartementen beschikken over een eigen balkon of terras en minstens 2 slaapkamers. De penthouses op de bovenste verdieping hebben een royale buitenruimte en een netto verdiepingshoogte van 3,70 meter.

Blok 3 is ontworpen door Menno Heck van Soeters & Van Eldonk Architecten. Het blok krijgt robuuste lijnen en sierlijke gevels. Blok 3 bestaat uit: 110 appartementen, tevens zijn hier de winkel- en horecagelegenheden gesitueerd.