Europakwartier - Almere

europakwartier almere van muijen betonbouw - projecten

Wooncomplex

Almere Poort wordt prachtig wooncomplex rijker. Almere wordt een prachtig wooncomplex rijker. Bouwgroep Kopenhagen realiseert hier 24 woningen in het Europakwartier, Almere Poort. De toekomstige bewoners kunnen rekenen op veel zon en groen: het complex wordt gevestigd op de zuidwesthoek van de Denemarkenstraat met ten zuiden en ten westen van het gebouw uitzicht op een groenvoorziening.

Voor dit project zal Van Muijen Betonbouw alle betonwerkzaamheden verrichten en het complete complex casco opleveren. Ook bij dit project speelt het concept van lean bouwen weer een hoofdrol: tijdens de bouw werken alle betrokken partijen zoveel mogelijk samen om zo efficiënt mogelijk te werken op het gebied van onder andere planning en materiaal. De vereniging Bouwgroep Kopenhagen treedt op als opdrachtgever in dit project. De deelnemers (dat zijn de toekomstige bewoners) bepalen zelf hoe hun woning eruit komt te zien. Het project wordt uitgevoerd door aannemer Heutink BV.

Almere Poort staat bekend om strand, bos en water met veel recreatiemogelijkheden, terwijl de kern toch een stedelijk karakter heeft. Met het NS-station om de hoek ligt Amsterdam op slechts twintig minuten afstand.