Bold Overhoeks - Amsterdam

amsterdam bold overhoeks - projecten
Bold Overhoeks Amsterdam
Bold Overhoeks Amsterdam

Appartementen

Exclusieve en duurzame nieuwbouw appartementen in Amsterdam Noord, aan het IJ. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject BOLD. Dit gebouw krijgt 143 koopappartementen en penthouses, verdeeld over 24 verdiepingen. Bijzonder aan de toren is dat de gevels worden bekleed met zonnepanelen. Dat zorgt voor een futuristische uitstraling en een lage energierekening.

Nieuwbouwproject BOLD tilt wonen in Amsterdam naar een ‘next level’. Zo krijgen alle appartementen vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast word je omringd door technische snufjes die het leven aangenamer maken. Je kunt bijvoorbeeld de verlichting, de gordijnen, de zonwering en zelfs de sloten via een app op je telefoon bedienen. Parkeren gebeurt in het gebouw en er zijn diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Afwerking en uitzicht van wereldklasse
Daarnaast is de afwerking van de woningen ‘world class’, net als het uitzicht, overigens. Je kijkt vanuit BOLD uit over de stad en het IJ.

Gym, bioscoop, theater en gastenverblijven
Niet alleen in de appartementen, ook elders in het complex is luxe de standaard. Het gebouw krijgt een gym met sauna, een bioscoop- en theaterzaal, gastenverblijven en extra bergruimtes. En voor de fijnproevers komen er wijnkelders.

Zonnepanelen: duurzaam en futuristisch
Bijzonder is daarnaast het duurzame karakter van BOLD. Dankzij de zonnepanelen op de gevels wordt energie duurzaam opgewekt. Dat is goed voor het klimaat én voor je portemonnee. Je energierekening is bijzonder laag. Bijkomend effect van alle zonnepanelen: de futuristische uitstraling van het gebouw.

De locatie van BOLD aan ’t IJ, tegenover Centraal Station direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsbourgh in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich. Met de pont richting Amsterdam Centraal Station op loopafstand, is ook het Amsterdamse centrum zeer goed bereikbaar. En via de goede doorgaande wegen is ook de Ring snel te bereiken.