The View - Rotterdam

the view rotterdam
luxe appartementencomplex en hotel the view rotterdam

appartementencomplex en hotel

Midden in het centrum van Rotterdam start Van Muijen in opdracht van Van Omme & De Groot aan de bouw van ‘The View’! Bay House wordt een luxe appartementencomplex van circa 88 koopappartementen en 22 huurappartementen. Het MGallery by Sofitel hotel zal bestaan uit ruim 200 kamers, een restaurant, rooftopbar, terras, wellness center en evenementenruimte.

Beide nieuwbouwprojecten zijn bekend onder de gezamenlijke naam The View. Het ontwerp is van Joke Vos Architecten in opdracht van Frame Vastgoed.

De start bouw van Bay House en het Sofitel hotel markeert een nieuwe fase van de succesvolle gebiedsontwikkelingen op de Wilhelminapier en Katendrecht, waar de komende periode een groot aantal omvangrijke projecten van start zullen gaan. De naastgelegen projecten Porter House (een woontoren op oude ‘Jumbo locatie’, voorzien van een nieuwe Jumbo foodmarkt en ‘Galleria’ met diverse winkels) en de transformatie van het monumentale koffiepakhuis Santos – waarin het Duitse designwarenhuis Stilwerk gevestigd wordt – gaan hier tevens deel van uitmaken. Ook volgt dan de vernieuwing van de Brede Hilledijk, waarmee de entree van Katendrecht de uitstraling en kwaliteit zal krijgen die zij verdient.

Scroll Up