vacature voorlieden – m/v

voor onze vestiging Wageningen

werken bij van muijen betonbouw

Je bent de spil tussen de medewerkers, je kunt goed plannen en je bent accuraat. Van onze medewerkers verwachten wij een flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je aantoonbare ervaring in de betonbouw, ben je in het bezit van VOL-VCA en beheers je de Nederlandse taal, dan zoeken wij jou!

Van Muijen Betonbouw staat bekend om zijn flexibiliteit, waarbij de wensen van de opdrachtgever centraal staan. Samen bouwen we kwalitatief hoogwaardige panden. Ons bedrijf telt 60 medewerkers in loondienst en daarnaast werken wij met een flexibele schil.

Voorlieden

Als voorman ben je de rechterhand van de uitvoerder, de ogen en oren op de bouwplaats en werkt mee met de ploeg. Aan de hand van de planning wordt de ploeg aangestuurd. Je bespreekt de werkzaamheden en bewaakt de voortgang van het werk. Je bent een voorbeeld voor de ploeg, signaleert wat goed gaat, wat beter kan en bespreekt dit met de uitvoerder.

Benodigd opleidingsniveau:
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, goede beheersing van de Nederlandse taal, rijbewijs B-E en VOL-VCA.

Locatie:
Wageningen

Werk je graag met mensen en heb je een passie voor beton? We ontmoeten je graag! Reageren kan telefonisch of via e-mail.